Crema de uz cremă antirid cu ceară de albine - Ampolă germinală tratamente anti îmbătrânire

Sfaturi practice de utilizare a cremelor Compoziții creme: Crema N – ceară albă vitamina A si E, ulei esențial de lavandă Crema U – ceară albă, colesterol, cetaceum, ulei de măsline, unt de cacao, lanolină, cetaceum, miere, acid hialuronic, colesterol, glicerină, parafină, ulei de parafină, vitamina A si E, glicerină, unt de cacao, ulei de măsline, miere acid hialuronic. Tratează și maschează cearcănele și pungile de sub ochi. Crema de uz cremă antirid cu ceară de albine. Gama Gerovital Luxury are la bază ultimele descoperiri din medicina avangardistă regenerativă, cu ingrediente ce revitalizează proteinele tinereții și cresc longevitatea celulară.

Albine Somon pantip

Crema Adânc hidratant

Crema de reintinerire cu venin de albine are efect de lifting, vizibil dupa cateva utilizari. ” ( Nutritionist Dietetician) “ De curând am încercat o cremă cu venin de albine și miere de manuka 100% raw. Dacă locuiești într- o zonă cu un climat foarte călduros sau pur și simplu nu vrei să ții crema în frigider, adaugă încă 10- 15 ml de ceară de albine în compoziția sa.

Dacă preferi o cremă mai lichidă, poți să mărești cantitatea de ulei de cocos și să o reduci pe cea de ceară de Taifas Frumusete Cremă de față întineritoare și anti- rid. • 1 lingură de miere • 2 linguri de ceară de albine rasă.

Ridicați butoanele libere în jos
Cel mai bun buget anti îngrijire a pielii
Noi creme anti îmbătrânire
Pură tânără anti îmbătrânire smântână africa de sud
Derma estetic anti aging de laborator
Cele mai bune produse biologice anti îmbătrânire
Maybelline instant agent anti vârstă 20
Mens crema de barieră fata
Ridurile cauzate de mâini
Cure naturale cimbru ridurile picioarelor
Celulă anti age nivea nuit