Facebook ascunde de cronologie mobil - Rezista la crema anti îmbătrânire anti îmbătrânire spf 30 cu antioxidanți

Cum să ascundeți ceva de pe cronologie pe facebook. Ascunde din cronologie: postarea va fi ștearsă din cronologie, dar nu și de pe Facebook. Indiferent dacă îți desfășori activitate pe Facebook de pe mobil sau web în colțul din dreapta sus al fiecărei postări există un vârf de săgeată în jos.
Mobil · Contul meu · Cronologie ( profil). Pe de alta parte, cea mai simpla metoda de a ascunde fotografiile cu tine pe care nu vrei sa le vada toti prietenii de pe Facebook este sa nu le postezi deloc.


Șterge: postarea va fi ștearsă complet de pe Facebook. Cum sterg albumele " De pe mobil" si " Fotografii din cronologie"? Pe facebook am observat la cei din lista mea ca atunci cind nu sint online ( punctul verde), apar ‘ on mobile’ cu icoana telefonului.

How does Facebook use my mobile phone number? Am detaliat cum puteti ascunde sau afisa activitatea recenta ( like- uri la postari sau pagini cereri de prietenie, comentarii etc) care apare in profilul vostru Timeline. I didn' t receive the code to confirm my mobile phone number. Ascundeți facebook Fără Ascunde din cronologie: postarea va fi ștearsă din cronologie, dar nu și de pe Facebook.

Telefonul este ultimul model. Am vrut si eu sa am facebook pe mobil si am instalat aplicatia pe telefon dar cind ies nu- mi afiseaza ‘ on mobile’ ( am intrebat prietenii din lista) se vede ca si cum am iesit de tot. „ Am activat din greseala profilul Timeline ( Cronologie), si nu imi place deloc. Facebook ascunde de cronologie mobil.
Reține că poți șterge numai postările postate de cand s- a trecut la noul profil Timeline ( Cronologie) Comentarii, tot mai multi utilizatori de Facebook se plang ca nu stiu cum sa faca sa le reapara in profil Like- uri, aceste setari iti vor elimina din ochii curiosilor toate fotografiile in care ai fost etichetata, sau alte activitati la care au dat ( intentionat sau din greseala) altfel permitandu- ti numai tie sa ai acces la ele. How do I get to the Facebook mobile site ( m.

Daca nu iti mai poti accesa profilul de Facebook, sau te- au anuntat toti prietenii.

Ascunde Productia fata


Indiferent dacă îți desfășori activitate pe Facebook de pe mobil sau web, în colțul din dreapta sus al fiecărei postări, există un vârf de săgeată în jos. Apasă pe el și alege Hide from Timeline dacă ai interfața în engleză sau Ascunde din Cronologie.

Mobil Îngrijirea îmbătrânirii


Cum fac sa reapara ceva ce am ascuns din cronologie ( timeline, facebook) Toggle navigation TPU. Întrebări şi răspunsuri. Dai la jurnal de activitati care iti arata sub poza aia mare si se afla in dreapta si iti va arata acolo tot ce ai facut in ultimile zile si ai un semn de interzis la.

Selectează Șterge sau Ascunde din cronologie din meniul vertical.

Banner anti îmbătrânire
Facial anti aging adalah
Top 10 creme anti îmbătrânire din lume
Cea mai buna fata anti imbatranire
Cremele de umplere a ridurilor funcționează cu adevărat
Telomere și anti îmbătrânire
Panderm plus crema de față folosește în hindi
Cel mai bun ulei de anti îmbătrânire anti îmbătrânire
Genius anti îmbătrânire ochi crema comentarii
Top anti aging recenzii de îngrijire a pielii
Ceai verde anti îmbătrânire pentru piele