Ingrediente de loțiune de colagen elastină - Îngrijirea pielii de rutină pentru a preveni ridurile

Este o cremă bogată în Acid hialuronic pur şi lipozomal 3% GP4G şi Trylagen, de umplere și netezire a ridurilor, ingrediente cu efecte antirid, SOD de refacere a funcţiei de barieră a pielii şi de. * Prețurile includ TVA 19% sau 9%, după caz. Fiolele conțin un ser bogat în Colagen și Elastină de origine marină Ferulan Cobiodefender EMR și Argilă.
Ingrediente de loțiune de colagen elastină. Membrii FLP ( FBO) beneficiază de prețuri mai mici cu 15% ( preț NDP) sau 30% ( preț de depozit) și bonusuri de nivel. Cursul valutar este cel al BNR.

Datorită aportului de colagen și elastină ridurile sunt atenuate, gradul de hidratare și elasticitate al pielii este mult îmbunătățit.

Ingrediente loțiune Vera utilizat


Fiolele conțin un ser bogat în Colagen și Elastină de origine marină, Ferulan, Cobiodefender EMR și Argilă. Datorită aportului de colagen și elastină ridurile sunt atenuate, gradul de hidratare și elasticitate al pielii este mult îmbunătățit. * Prețurile includ TVA 19% sau 9%, după caz.


Cursul valutar este cel al BNR.

Loțiune Light

Membrii FLP ( FBO) beneficiază de prețuri mai mici cu 15% ( preț NDP) sau 30% ( preț de depozit) și bonusuri de nivel. Este o cremă bogată în Acid hialuronic pur şi lipozomal 3%, SOD, GP4G şi Trylagen, ingrediente cu efecte antirid, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcţiei de barieră a pielii şi de.

Anti aging aliment și planul de fitness
Cizme mai recente cremă antirid
Michael todd ser imbatranire anti îmbătrânire
Moogoo anti îmbătrânire crema de fata comentarii
Bio uleiul lucrează cu adevărat pe riduri
Netezirea ridurilor
Ulei de vitamine e pure și riduri
Anti îmbătrânire grup medical mexic
Un scurt rezumat al unei riduri la timp
Yves rocher anti plimbare bienfaisante yeux crema de ochi
Okeefe crema de maini pe fata